Wij zijn Coureur

Uw formule heen en weer!

Coureur is een jong bedrijf gevestigd in Sint Annaparochie. In Friesland rijden we steeds meer pakketten rond omdat we uw klant net zo serieus nemen als u dat zelf doet. Dit doen we omdat we houden van autorijden, en dat kunnen we ook best goed al zeggen we het zelf. Wij van Coureur bezorgen wij uw pakketten snel en accuraat. Van start tot finish is uw pakket bij ons in goede handen. Coureur begrijpt dat iedereen zijn pakket zo snel mogelijk in huis wil. Tijd is kostbaar, ook voor uw klanten en same-day delivery is daarvoor de oplossing!

DUURZAAMHEID

Vindt u het klimaat ook zo belangrijk? Wij wel bij Coureur! De prachtige wegen door de Friese vlakten kunnen wij oneindig van genieten. Dit willen wij dan ook graag zo houden. Met het oog op de toekomst willen wij uw pakket zo snel en veilig mogelijk zonder enige CO2 uitstoot bij uw klant afleveren.

ONS VIZIER

Geduld hebben we niet, het wordt ons opgedrongen. Coureur zorgt ervoor dat geduldig wachten op uw pakket een overbodige kwaliteit wordt. Een pakket heeft men het liefst gelijk in huis, daar spelen wij op in!

Wij van Coureurs bezorgen wij uw pakketten dezelfde dag, snel en accuraat. Daarbij staat kwaliteit natuurlijk voorop!

Strategie

Dagelijks haalt Coureur de pakketten bij u af. Dit doen we zonder te lossen bij een sorteringslocatie, de bestelwagen is het sorteringscentrum. Dat wat erin gaat, gaat er bij de klant pas weer uit. Op deze manier is uw pakket altijd in ons vizier. Onze klantenservice staat in direct contact met de courier die de verantwoordelijkheid draagt over uw pakketten. Dit is het voordeel van kleinschalig te werk gaan! 

ACCOUNT AANMAKEN?

Ook gebruik maken van de diensten van Coureur? Maak een GRATIS account aan.

PERSOONLIJK CONTACT

U zal als klant altijd persoonlijk te woord worden gestaan door Coureur. Onze klantenservice staat in direct contact met de courier die de verantwoordelijkheid draagt over uw pakketten. Dit is het voordeel van kleinschalig te werk gaan! Op deze manier kan er onderweg flexibel gewerkt worden en zal het aflever percentage zo hoog mogelijk blijven. Communicatiefouten daar doen we niet aan bij Coureur. Bij Coureur leveren we accuraat en snel onze dienst, kwaliteit staat voorop!

GROTER BETEKEND NIET ALTIJD BETER

Coureur heeft geen distributiecentrum zoals grote logistieke bedrijven dat wel hebben. Wanneer een pakket wordt aangemeld blijft het pakket in de bestelwagen tot het afleveradres bereikt is. Als de ophaal route is afgerond wordt het pakket in de bestelwagen gesorteerd van A tot Z, een mobiel distributiecentrum noemen wij dat! Op deze manier raakt uw pakket nooit kwijt en heeft u geen last van sorteerfouten. Pas voor de deur van de klant verlaat het pakket de bestelwagen weer.

COUREUR, UW PAKKET ONZE ZORG!

AFGELEVERDE PAKKETTEN

500+

OP TIJD AFGELEVERD

99%

KLANT TEVREDENHEID

100%